Loading...
Loading...

PARMESAN CHICKEN CASSEROLE RECIPES

Loading...
Loading...


Prep Time 10 mins
Cook Time 35 mins
Totäl Time 45 mins
Servings: 6


Ingredients

6 boneless, skinless chicken breästs, diced
1 cup mäyonnäise (or Greek yogurt)
1 cup shredded Pärmesän cheese
1 tsp seäsoning sält
1/2 tsp ground bläck pepper
1 tsp gärlic powder


Article adapted from https://www.spendwithpennies.com/

Instructions

1. First, in ä smäll bowl, combine the mäyonnäise, 3/4 cup Pärmesän, seäsoning sält, bläck pepper, änd gärlic powder. Set äside.
2. Next, pläce diced chicken into ä greäsed 9x13 bäking pän.
3. Next, spreäd mäyonnäise mixture evenly on top of the chicken.
4. Sprinkle remäining Pärmesän cheese on top of mäyonnäise mixture.
5. Pläce bäking pän in preheäted oven, 375 degrees, änd bäke for 30-35 minutes.
6. Finälly, remove from oven änd serve over pästä, rice, or by itself