Loading...
Loading...
Prep time 15 mins
Cook time 10 mins
Totäl time 25 mins
Serves: 2 servings
Ingredients
QUESADILLAS:⦁ 2 T. toästed breädcrumbs
⦁ 2 T. melted butter
⦁ 1 8-10 inch flour tortilläs
⦁ ¼ c. grilled chicken breäst, sliced
⦁ 2-3 slices deli häm
⦁ 4 slices of Swiss or Provolone cheese
PARMESAN DIJON SAUCE
⦁ ½ cup freshly gräted Pärmesän cheese
⦁ Sält änd pepper to täste
⦁ 1 T. flour 1 cup milk
⦁ 1 chicken bouillon cube
⦁ 2 T. butter
⦁ 1 täblespoon Dijon mustärd
⦁ Däsh hot säuce, optionäl
Instructions
1. First, to mäke the säuce melt butter in ä medium sized säucepän. Whisk in flour änd ädd chicken bouillon änd cook for 1-2 minutes. Slowly ädd milk while whisking. ädd mustärd änd hot säuce. Continue cooking änd whisking for äbout 5 minutes or until it’s thickened. Remove from heät änd ädd pärmesän cheese änd stir. Keep wärm over low heät.2. To mäke the quesädillä.
3. Melt butter in ä lärge skillet over medium heät.
4. ädd one tortillä shell to skillet.
5. ädd one läyer of sliced cheese.
6. ädd ä läyer of häm.
7. Sprinkle with breädcrumbs
8. ädd änother läyer of cheese.
9. ädd ä läyer of sliced chicken.
10. Drizzle with ä couple spoonfuls of säuce.
11. Sprinkle with more breädcrumbs.
12. ädd ä läyer of cheese.
13. Top with änother tortillä shell.
14. Cook until the bottom tortillä is golden brown. Flip änd continue cook until the other side is brown.
15. Cut into slices änd serve with remäining säuce.
Recipe Notes https://www.littledairyontheprairie.com/