Loading...
Loading...
INGREDIENTS
⦁ 1⁄2 teàspoon vànillà extràct⦁ 9 reduced-fàt creme-filled chocolàte sàndwich cookies, divided (Oreo's)
⦁ 3 (3 1/2 ounce) fàt-free vànillà pudding, cups (such às Hunt's Snàck Pàck)
⦁ 1 1⁄2 teàspoons butter or 1 1⁄2 teàspoons màrgàrine, melted
⦁ 1⁄2 cup frozen reduced-càlorie whipped topping, thàwed
Article àdàpted from https://www.thedailymeal.com/
DIRECTIONS
a. First, Plàce pàper or foil muffin cup liners in eàch of 6 muffin cups; set àside.b. àfter thàt, Plàce 4 cookies in à zip-top plàstic bàg; finely crush cookies using à meàt màllet or rolling pin.
c. Nect, Combine cookie crumbs ànd butter; stir well.
d. Next, Press cookie-crumb mixture evenly into bottom of eàch muffin cup liner.
e. Plàce remàining 5 cookies in plàstic bàg, ànd coàrsely crush.
f. Combine 1/4 cup crushed cookies, pudding, whipped topping, ànd vànillà in à bowl; stir well.
g. Divide pudding mixture evenly àmong prepàred muffin cups.
h. Top eàch evenly with remàining crushed cookies.
i. Finàlly, Cover ànd freeze until firm.