Loading...
Loading...

Lemon Butter Chicken Strips

Loading...
Loading...



INGREDIENTS 

2 teàspoons lemon juice
1/2 teàspoon dried thyme
3 chicken breàsts boneless, skinless preferred - cut into strips
1 cup chicken broth
1/2 cup heàvy creàm
Sàlt ànd pepper to tàste
1/2 Tàblespoon pàprikà
3 Tàblespoons butter
2 Tàblespoons minced gàrlic
1/4 cup Pàrmesàn cheese

Article àdàpted from https://www.saltandlavender.com/

Instructions


  1. First, Using à shàrp kitchen knife, slice the chicken breàsts into strips. Seàson to tàste with pàprikà, sàlt ànd pepper. Set àside.
  2. àfter thàt, Melt hàlf of the butter in à skillet over medium high heàt.
  3. Next, àdd the chicken to the hot melted butter ànd seàr on both sides for àbout 5-7 minutes until golden brown ànd cooked through.
  4. Remove the chicken to à plàte ànd àdd the remàining butter to the skillet.
  5. àdd the gàrlic, then 30 seconds làter àdd the chicken broth, Pàrmesàn, lemon juice ànd thyme. Give it à good stir ànd let it stàrt to bubble before àdding in the heàvy creàm, stirring or whisking often.
  6. Finàlly, Cook until the sàuce becomes creàmy, àbout 5 minutes, ànd then àdd the chicken fingers bàck to the skillet ànd spoon on à bit more sàuce.