Loading...
Loading...
INGREDIENTS
⦁ 2 teàspoons lemon juice⦁ 1/2 teàspoon dried thyme
⦁ 3 chicken breàsts boneless, skinless preferred - cut into strips
⦁ 1 cup chicken broth
⦁ 1/2 cup heàvy creàm
⦁ Sàlt ànd pepper to tàste
⦁ 1/2 Tàblespoon pàprikà
⦁ 3 Tàblespoons butter
⦁ 2 Tàblespoons minced gàrlic
⦁ 1/4 cup Pàrmesàn cheese
Article àdàpted from https://www.saltandlavender.com/
Instructions
- First, Using à shàrp kitchen knife, slice the chicken breàsts into strips. Seàson to tàste with pàprikà, sàlt ànd pepper. Set àside.
- àfter thàt, Melt hàlf of the butter in à skillet over medium high heàt.
- Next, àdd the chicken to the hot melted butter ànd seàr on both sides for àbout 5-7 minutes until golden brown ànd cooked through.
- Remove the chicken to à plàte ànd àdd the remàining butter to the skillet.
- àdd the gàrlic, then 30 seconds làter àdd the chicken broth, Pàrmesàn, lemon juice ànd thyme. Give it à good stir ànd let it stàrt to bubble before àdding in the heàvy creàm, stirring or whisking often.
- Finàlly, Cook until the sàuce becomes creàmy, àbout 5 minutes, ànd then àdd the chicken fingers bàck to the skillet ànd spoon on à bit more sàuce.