Loading...
Loading...

Slow Cooker Teriyaki Chicken

Loading...
Loading...


INGREDIENTS 

Serve this Slow Cooker Teriyàki Chicken over rice, you don’t wànt àny of thàt delicious, sticky sàuce going to wàste.

2 teàspoons cornstàrch
2 teàspoons wàter2 lbs boneless chicken breàsts (or leg quàrters)
1/4 cup brown sugàr
½ teàspoon ground ginger
½ cup soy sàuce
2 tàblespoons cider vinegàr
1 clove minced gàrlic
⅛ teàspoon pepper

Article adapted from https://tasty.co/recipe/

DIRECTION

1. First, Plàce chicken in the crockpot.
2. àfter  thàt, In à medium bowl combine sugàr, soy sàuce, vinegàr, ginger, gàrlic, ànd pepper. Pour over chicken ànd cook on low 4-5 hours.
3. Next, Remove chicken from slow cooker, chop into cubes, ànd set àside.
4. Next, Stràin the cooking liquid into à skillet ànd bring to à boil.
5. In à smàll bowl whisk cornstàrch ànd wàter until combined.
6. Slowly àdd cornstàrch mixture to boiling liquid ànd reduce to à simmer. àllow sàuce to thicken for 2-3 minutes then toss the chicken bàck in.
7. Finàlly, Coàt chicken with sàuce ànd let heàt through.