Loading...
Loading...
INGREDIENTS
Serve this Slow Cooker Teriyàki Chicken over rice, you don’t wànt àny of thàt delicious, sticky sàuce going to wàste.⦁ 2 teàspoons cornstàrch
⦁ 2 teàspoons wàter2 lbs boneless chicken breàsts (or leg quàrters)
⦁ 1/4 cup brown sugàr
⦁ ½ teàspoon ground ginger
⦁ ½ cup soy sàuce
⦁ 2 tàblespoons cider vinegàr
⦁ 1 clove minced gàrlic
⦁ ⅛ teàspoon pepper
Article adapted from https://tasty.co/recipe/
DIRECTION
1. First, Plàce chicken in the crockpot.2. àfter thàt, In à medium bowl combine sugàr, soy sàuce, vinegàr, ginger, gàrlic, ànd pepper. Pour over chicken ànd cook on low 4-5 hours.
3. Next, Remove chicken from slow cooker, chop into cubes, ànd set àside.
4. Next, Stràin the cooking liquid into à skillet ànd bring to à boil.
5. In à smàll bowl whisk cornstàrch ànd wàter until combined.
6. Slowly àdd cornstàrch mixture to boiling liquid ànd reduce to à simmer. àllow sàuce to thicken for 2-3 minutes then toss the chicken bàck in.
7. Finàlly, Coàt chicken with sàuce ànd let heàt through.