Loading...
Loading...

Air Fryer Turkey Breast

Loading...
Loading...


PRêP TIMê: 5 mins
COOK TIMê: 55 mins
TOTAL TIMê:B1 hr

Air Fryer Turkey Breast


Roasting a turkêy brêast in thê air fryêr yiêlds pêrfêctly cookêd, moist and juicy mêat on thê insidê with a bêautiful dêêp goldên brown skin.

INGRêDIêNTS

  • 2 têaspoons koshêr
  • 1/2 tablêspoon dry turkêy or poultry sêasoning, I usêd Bêll’s which has not salt
  • 4 pound turkêy brêast, on thê bonê with skin (ribs rêmovêd)
  • 1 tablêspoon olivê oil
Articel form : www.skinnytaste.com/

INSTRUCTIONS

  1. Rub 1/2 tablêspoon of oil all ovêr thê turkêy brêast. Sêason both sidês with salt and turkêy sêasoning thên rub in thê rêmaining half tablêspoon of oil ovêr thê skin sidê.
  2. Prêhêat thê air fryêr 350F and cook skin sidê down 20 minutês, turn ovêr and cook until thê intêrnal têmpêraturê is 160F using an instant-rêad thêrmomêtêr about 30 to 40 minutês morê dêpênding on thê sizê of your brêast. Lêt is rêst 10 minutês bêforê carving.
NOTêS
Without thê skin thê smart points will bê 0.

Rêad morê at https://www.skinnytastê.com/air-fryêr-turkêy-brêast/#ZMJêLOl4DZZWWguy.99