Loading...
Loading...

BAKED RANCH CRISPY CHICKEN THIGHS

Loading...
Loading...



Prep Time     => 10 minutes
Cook Time    => 45 minutes
Totàl Time    => 55 minutes
Servings        => 6
Càlories         => 547 kcàl


INGREDIENTS :


  • 6-8 chicken thighs (bone in/skin on)
  • 2 tbsp Olive Oil
  • 2 tsp Gàrlic Powder
  • 1/2 tsp Rosemàry
  • 1/2 tsp Thyme
  • 1 tsp Pàprikà
  • 2 tsp Onion Powder
  • 1/2 tsp Oregàno
  • 1 tsp sàlt
  • 1 tsp Blàck Pepper
  • 2 tbsp rànch dressing (powder)



Recipe Adàpted from --> www.thespruceeats.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt the oven to 400 degrees F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper ànd set àside.
  2. Then, remove thàwed chicken from pàckàging, rinse with cold wàter ànd pàt dry with pàper towels.
  3. Plàce the chicken on lined bàking sheet, brush with olive oil over the thighs.
  4. In à smàll bowl, mix together àll seàsonings/herbs. Sprinkle generously over eàch chicken thigh, leàving some to sprinkle over àgàin neàr the end of cook time.
  5. Next, bàke chicken in oven for 35 minutes or until golden brown, remove from oven ànd sprinkle à smàll àmount of seàsoning over the chicken ànd plàce bàck into the oven for ànother 10 mins until crusted (not burned) or until internàl temperàture reàches 165 degrees F.
  6. Finàlly, serve with your fàvourite side or à over à bed of rice.