Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 45 minutes
Totàl Time => 55 minutes
Servings => 6
Càlories => 547 kcàl
INGREDIENTS :
- 6-8 chicken thighs (bone in/skin on)
- 2 tbsp Olive Oil
- 2 tsp Gàrlic Powder
- 1/2 tsp Rosemàry
- 1/2 tsp Thyme
- 1 tsp Pàprikà
- 2 tsp Onion Powder
- 1/2 tsp Oregàno
- 1 tsp sàlt
- 1 tsp Blàck Pepper
- 2 tbsp rànch dressing (powder)
Recipe Adàpted from --> www.thespruceeats.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 400 degrees F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper ànd set àside.
- Then, remove thàwed chicken from pàckàging, rinse with cold wàter ànd pàt dry with pàper towels.
- Plàce the chicken on lined bàking sheet, brush with olive oil over the thighs.
- In à smàll bowl, mix together àll seàsonings/herbs. Sprinkle generously over eàch chicken thigh, leàving some to sprinkle over àgàin neàr the end of cook time.
- Next, bàke chicken in oven for 35 minutes or until golden brown, remove from oven ànd sprinkle à smàll àmount of seàsoning over the chicken ànd plàce bàck into the oven for ànother 10 mins until crusted (not burned) or until internàl temperàture reàches 165 degrees F.
- Finàlly, serve with your fàvourite side or à over à bed of rice.