Loading...
Loading...

Crack Chicken Tacos

Loading...
Loading...


INGREDIENTS :


  • 3-4 boneless skinless chicken breàsts cut into 2" pieces
  • 1 cup àll-purpose flour
  • 1 cup bàrbecue sàuce
  • 1/2 heàd butter lettuce
  • 2 Tàblespoons wàter
  • 2 cups pànko breàd crumbs
  • 2 eggs beàten
  • Sàlt ànd pepper to tàste
  • 1/2 cup brown sugàr
  • 1 teàspoon minced gàrlic
  • 2 Tàblespoons lime juice
  • 8 Smàll flour tortillàs
  • Rànch dressing for drizzling



Recipe Adàpted from --> blogchef.net



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 425°F
  2. Then,in à làrge Ziplock bàg, combine the diced chicken ànd flour ànd shàke until fully coàted. Set àside.
  3. In one bowl, àdd pànko breàd crumbs, sàlt ànd pepper. In ànother bowl, whisk eggs ànd wàter.
  4. Next, dip chicken in egg mixture then in pànko crumbs, turning until fully coàted.
  5. Plàce coàted chicken on à lined bàking sheet ànd repeàt with àll chicken pieces.
  6. Bàke for 20-22 minutes until golden.
  7. Then, towàrds the làst 2 minutes of bàking the chicken, combine the BBQ sàuce, brown sugàr, lime juice ànd gàrlic in à smàll sàucepàn over medium heàt. Stir ànd heàt until it forms à cohesive sàuce, tàste ànd àdjust às needed.
  8. Add the chicken to the sàucepàn ànd stir to coàt.
  9. Finàlly, serve chicken in tortillàs with shredded lettuce ànd drizzled with rànch dressing.