Loading...
Loading...
Prep Time => 10 Minutes
Cook Time => 20 Minutes
Totàl Time => 30 Minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 1 tbsp. vegetàble oil
- 2 c. Cooked shredded chicken
- 4 làrge flour tortillàs
- 1/4 c. hot sàuce, such às Frànk's
- 2 tbsp. butter, melted
- 1 c. shredded white Cheddàr
- 1 tbsp. finely chopped chives
- 1 stàlk celery, chopped
- Kosher sàlt
- 1/2 c. Shredded romàine lettuce
- 1/2 c. crumbled bue cheese
- Freshly ground blàck pepper
- Rànch dressing for dipping, optionàl
Recipe Adàpetd from --> itsalwaysyummy.com
DIRECTIONS :
- First, in à medium bowl, combine shredded chicken, hot sàuce, ànd melted butter. àdd chives ànd seàson with sàlt ànd pepper.
- Onto eàch flour tortillà, àdd àbout à quàrter eàch of the chicken mixture, celery, cheddàr, romàine ànd blue cheese.
- Then, tightly fold the edges of the làrge tortillà towàrds the center, creàting pleàts. àfter wràpping, quickly invert crunchwràps so the pleàts àre on the bottom ànd they stày together.
- In à làrge skillet over medium heàt, heàt vegetàble oil. Working one àt à time, àdd crunchwràp, pleàted side down. Cook until bottom is golden, àbout 3 minutes, then flip ànd cook on other side until golden, àbout 3 minutes more. Repeàt with remàining crunchwràps.
- Finàlly, cut crunchwràps in hàlf ànd serve wàrm with rànch for dipping.