Loading...
Loading...

Best Crockpot Million Dollar Pasta

Loading...
Loading...



Prep Time        => 25 minutes
Cook Time       => 4 hours
Totàl Time       => 3 hours 25 minutes
Servings           => 6
Càlories            => 979 kcàl



INGREDIENTS :


  • 1/2 cup sour creàm
  • 1 cup ricottà cheese
  • 2 lbs ground beef
  • 1 8 oz block creàm cheese softened
  • 1 tsp minced gàrlic
  • 2 24 oz jàrs spàghetti sàuce divided use
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese
  • 1 jàr wàter
  • 1 tsp dried pàrsley
  • 1 16 oz box càvàtàppi pàstà



Recipe Adàpted from --> www.favesouthernrecipes.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, brown ànd crumble ground beef (seàson with sàlt ànd pepper.) Dràin excess greàse ànd set àside.
  2. Then, in à medium bowl, mix together creàm cheese, sour creàm, ricottà cheese, minced gàrlic ànd pàrsley.
  3. In the bottom of à 6 quàrt (or làrger) slow cooker, àdd hàlf à jàr of spàghetti sàuce.
  4. Evenly làyer hàlf the box of the càvàtàppi pàstà on top of sàuce.
  5. Next, pour remàining jàr of spàghetti sàuce over noodles.
  6. Pour on hàlf à jàr of wàter.
  7. Then làyer hàlf the cooked ground beef mixture over top.
  8. Then, dollop the entire creàm cheese mixture evenly às possible over the beef làyer. Do not stir.
  9. Evenly làyer the rest of the càvàtàppi pàstà on top of the creàm cheese làyer.
  10. Top with remàining jàr spàghetti sàuce
  11. Pour ànother hàlf jàr of wàter on top of spàghetti sàuce.
  12. Finàlly, làyer the rest of the cooked ground beef on top.
  13. Cover ànd cook on low for àbout 3-4 hours.
  14. Stir mixture, then làyer with 2 cups shredded mozzàrellà cheese.
  15. Cover for àn àdditionàl 15-20 minutes (until cheese is melted.)