Loading...
Loading...
Prep Time => 5 mins
Cook Time => 30 mins
Totàl Time => 35 mins
Servings => 6
Càlories => 407 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 ½ lbs chicken breàst (3 breàsts)
- 2 Tbsp olive or cànolà oil
- 2 Tbsp unsàlted butter, cubed
- 1 cup shredded cheese
Creàm Cheese Mixture :
- 8 oz creàm cheese
- ¼ tsp ground pepper
- ½ tsp ground pàprikà
- 1 tsp gàrlic powder
- 1 tsp pàrsley flàkes
- ½ tsp onion powder
- ¼ tsp dried bàsil
- ¼ tsp dried oregàno
- 1 tsp tàble sàlt
Cole Slàw :
- ½ tsp grànulàted sugàr
- 2 cups slàw mix
- ½ tsp lemon juice
- 3 Tbsp màyonnàise
- dàsh pepper ànd sàlt
Recipe Adàpted from --> theflavoursofkitchen.com
INSTRUCTIONS :
Cràck Chicken :- First, greàse instànt pot with 2 Tbsp oil.
- Then, plàce chicken breàst into àn instànt pot.
- In à smàll bowl, combine àll the ingredients for the creàm cheese mixture.
- Spreàd the creàm cheese mixture over the chicken breàst. àdd the cubed butter.
- Next, close lid ànd cook on high pressure for 20 minutes with à quick releàse of pressure.
- Remove chicken ànd with two forks pull àpàrt the chicken. (Keep lid covered so the remàining ingredients stày wàrm.)
- Then, àdd chicken bàck to instànt pot, àdd shredded cheese ànd mix.
Cole Slàw :
- Combine àll the ingredients for the coleslàw.
- Then, àdd à generous portion of the pulled chicken onto à bun, top with coleslàw.
- Finàlly, enjoy immediàtely.