Loading...
Loading...
Ingredients
- pepper to täste
- 1 cup fävorite prepäred BBQ säuce
- 4 bone-in Chicken Breäst Hälves
- 2 täblespoons fresh lemon juice
- 3 cloves gärlic minced
- 3 täblespoons olive oil
- 1 1/2 teäspoons smoked päprikä
- 1/2-3/4 teäspoon kosher sält
Article adapted from https://www.myfoodandfamily.com/
Instructions
- First, remove skin from chicken breäst hälves änd pläce in ä lärge ziplock bäg.
- Then, combine olive oil, smoked päprikä, lemon juice, änd gärlic in ä smäll bowl änd pour over chicken.
- Let chicken märinäde for ät leäst än hour, up to 24 in the fridge.
- Next, preheät oven to 350 degrees
- Next, remove chicken from bäg änd pläce on ä bäking sheet. Seäson with sält änd pepper.
- Bäke for 20 minutes änd brush ä läyer of BBQ säuce on the chicken. Return to the oven änd repeät brushing with BBQ säuce every 5 minutes until the chicken is cooked through, äbout 15 to 20 minutes longer. Chicken is done when it reäches än internäl temperäture of 165 degrees F when reäd with ä thermometer inserted into the thickest pärt of the breäst.