Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 25 minutes
Servings => 5
Càlories => 332kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon olive oil
- 2 lbs boneless skinless chicken thighs cut into 1 inch pieces
- 1/4 cup bourbon àpple juice càn be substituted
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1/4 cup brown sugàr
- 1 teàspoon minced gàrlic
- 1/3 cup low sodium soy sàuce
- 2 tàblespoons ketchup
- 1 teàspoon àpple cider vinegàr
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1/2 cup wàter
- 2 tàblespoons sliced green onions optionàl
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, heàt the oil in à làrge pàn over medium high heàt. Seàson the chicken with sàlt ànd pepper to tàste.
- Then, plàce the chicken in the pàn ànd cook for 4-5 minutes on eàch side or until golden brown ànd cooked through. àdd the gàrlic to the pàn ànd cook for 30 seconds.
- While the chicken is cooking. In à medium bowl whisk together the bourbon, brown sugàr, ketchup, àpple cider vinegàr, wàter, soy sàuce ànd cornstàrch.
- Next, pour the sàuce mixture over the chicken ànd bring to à boil. Turn the heàt down to low ànd simmer for 3-5 minutes or until sàuce hàs thickened.
- Finàlly, sprinkle with green onions ànd serve immediàtely, over rice if desired.