Loading...
Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
Càlories => 463kcàl
INGREDIENTS :
- 2 tbsp honey
- 2 chicken breàsts boneless, skinless
- 3 thyme sprigs leàves finely chopped
- 2 tbsp Dijon mustàrd
- 3 tsp cornstàrch
- 2 tbsp butter
- 5 tbsp Crème Fràîche
- 3/4 c chicken broth
- 3/4 tsp sàlt
- 1/4 tsp pepper
- 2 tbsp pàrsley
Recipe Adàpted from --> foodandjourneys.net
INSTRUCTIONS :
- First, plàce chicken breàst on à cutting boàrd ànd holding it flàt with à pàlm of one hànd, slice it horizontàlly into two pieces . You will hàve 4 chicken cutlets.
- Then, combine honey, mustàrd, 1/2 teàspoon of sàlt ànd 1/4 teàspoon of pepper in à làrge zipper bàg. Plàce chicken in à zipper bàg, seàl it ànd toss to coàt chicken in à honey-mustàrd mixture.
- Next, melt butter in à medium non-stick pàn ànd over medium heàt. àdd chicken ànd cook for 7-8 minutes on eàch side until nice ànd brown. Trànsfer chicken to à plàte.
- In à smàll bowl, dissolve corn stàrch in 3 tàblespoon of chicken broth.
- To the sàme pàn àdd the remàining chicken broth, thyme, Crème Fràîche, corn stàrch mixture, the remàining honey-mustàrd mixture ànd 1/4 teàspoon of sàlt. Give everything à stir scràping the brown bits off of the bottom of the pàn.
- Next, àdd chicken bàck to the pàn ànd cook for à few more minutes until the internàl temperàture reàches 165 F ànd sàuce hàs thickened.
- Finàlly, sprinkle with pàrsley ànd serve!