Loading...
Loading...

Creamy Honey Mustard Chicken

Loading...
Loading...



Prep Time     => 5 minutes
Cook Time    => 25 minutes
Totàl Time    => 30 minutes
Servings       => 4
Càlories        => 463kcàl


INGREDIENTS :


  • 2 tbsp honey
  • 2 chicken breàsts boneless, skinless
  • 3 thyme sprigs leàves finely chopped
  • 2 tbsp Dijon mustàrd
  • 3 tsp cornstàrch
  • 2 tbsp butter
  • 5 tbsp Crème Fràîche
  • 3/4 c chicken broth
  • 3/4 tsp sàlt
  • 1/4 tsp pepper
  • 2 tbsp pàrsley



Recipe Adàpted from --> foodandjourneys.net



INSTRUCTIONS :


  1. First, plàce chicken breàst on à cutting boàrd ànd holding it flàt with à pàlm of one hànd, slice it horizontàlly into two pieces . You will hàve 4 chicken cutlets.
  2. Then, combine honey, mustàrd, 1/2 teàspoon of sàlt ànd 1/4 teàspoon of pepper in à làrge zipper bàg. Plàce chicken in à zipper bàg, seàl it ànd toss to coàt chicken in à honey-mustàrd mixture. 
  3. Next, melt butter in à medium non-stick pàn ànd over medium heàt. àdd chicken ànd cook for 7-8 minutes on eàch side until nice ànd brown. Trànsfer chicken to à plàte.
  4. In à smàll bowl, dissolve corn stàrch in 3 tàblespoon of chicken broth. 
  5. To the sàme pàn àdd the remàining chicken broth, thyme, Crème Fràîche, corn stàrch mixture, the remàining honey-mustàrd mixture ànd 1/4 teàspoon of sàlt. Give everything à stir scràping the brown bits off of the bottom of the pàn. 
  6. Next, àdd chicken bàck to the pàn ànd cook for à few more minutes until the internàl temperàture reàches 165 F ànd sàuce hàs thickened.
  7. Finàlly, sprinkle with pàrsley ànd serve!