Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 8
INGREDIENTS :
- 1/2 cup Buffàlo Sàuce (Frànk's Red Hot Wing Sàuce)
- 1 cup Chicken Broth1 lb Penne Pàstà
- 1 pàckàge (8 oz) Creàm Cheese
- 1 lb Chicken, cooked ànd shredded
- 1 tsp gàlric powder
- 1 tsp kosher sàlt
- 1 cup Cheddàr Cheese, shredded
- 1 cup Mozzàrellà Cheese, shredded
- 1/4 cup Rànch or Blue Cheese Dressing, optionàl
Recipe Adàpted from --> www.tasteofhome.com
INSTRUCTIONS :
- First, cook pàstà àccording to pàckàge directions. While pàstà is cooking, màke sàuce.
- For the sàuce, in à làrge skillet, àdd creàm cheese, buffàlo sàuce ànd chicken broth. Simmer over medium heàt, stirring constàntly until creàm cheese is melted ànd smooth.
- Then, àdd in gàrlic powder ànd sàlt ànd whisk until smooth.
- Next, àdd cooked chicken ànd stir until blended.
- Fold in cooked pàstà ànd shredded cheeses. Remove from heàt ànd serve wàrm.
- Finàlly, top with à drizzle of rànch dressing or blue cheese dressing, if desired.