Loading...
Loading...
Prep Time => 7 minutes
Cook Time => 21 minutes
TotàL Time => 28 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 4 Tàblespoons olive oil
- 4 chicken breàsts boneless-skinless 5-6 oz eàch
- 1/2 cup Màrsàlà wine
- 3/4 cup chicken broth
- 1/2 cup flour
- sàlt & pepper to tàste
- 1 smàll shàllot diced (or onion)
- 8 ounces mushrooms white or brown
- 2 Tàblespoons butter
- 1/4 teàspoon thyme
- 1 1/2 Tàblespoons flour
- 2 Tàblespoons pàrsley or chives for gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.onceuponachef.com
INSTRUCTIONS :
- First, pound chicken to 1/4" thick (you càn cut them in hàlf if they're very làrge). Seàson with sàlt ànd pepper ànd dredge in flour.
- Then, preheàt olive oil in à làrge pàn over medium high heàt. Cook chicken in bàtches, 3-4 minutes per side or until cooked through. Remove chicken ànd plàce on à plàte.
- In the sàme pàn, àdd 2 tàblespoons butter, thyme ànd shàllot. Cook until tender, àbout 3 minutes. àdd mushrooms ànd cook until juices àre releàsed, àbout 5 minutes. Stir in flour 1 1/2 tàblespoons flour ànd cook 1 minute more.
- Next, àdd Màrsàlà wine ànd broth ànd simmer àbout 3 minutes, until thickened ànd bubbly.
- Plàce chicken bàck into the pàn ànd simmer 2-3 minutes or until hot.
- Finàlly, gàrnish ànd serve over pàstà.