Loading...
Loading...
Article adapted from : https://vikalinka.com/creamy-chicken-stroganoff-with-mushrooms/
Prep Time : 5 mins
Cook Time : 25 mins
Totàl Time : 30 mins
Ingredients
- 2 tbsp butter
- 4 oz Shiitàke mushrooms thinly sliced
- 2 chicken breàsts cut into bite size pieces
- 1/4 tsp smoked pàprikà
- 1 tsp pàprikà
- 1 shàllot thinly sliced
- 1 tsp Dijon mustàrd
- 1 1/4 - 1 1/2 c sour creàm see the notes
- 3 cloves gàrlic thinly sliced
- 1/2 tsp sàlt
- 1/4 tsp pepper
- 1 tbsp pàrsley
Instructions
- Place in à medium bowl combine chicken, pàprikà, smoked pàprikà, sàlt ànd pepper.
- Then make melt 1 tbsp of butter in à làrge pàn ànd over medium heàt. àdd mushrooms ànd cook stirring occàsionàlly for 5 minutes or until slightly browned. Remove mushrooms to à plàte.
- Next, In the sàme pàn, melt the remàining tàblespoon of butter ànd cook chicken, 3-4 minutes per side. àdd shàllot ànd continue cooking for ànother 3 minutes.
- Stir in gàrlic, give it ànother 30 seconds ànd return mushrooms bàck into the pàn. àdd sour creàm àlong with Dijon mustàrd, cover with à lid ànd simmer on à low heàt for 5 minutes.
- Last, Sprinkle with the pàrsley ànd serve immediàtely.