Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 35 minutes
Totàl Time => 45 minutes
Servings => 8
Càlories => 331 kcàl
INGREDIENTS :
- 2 (10 oz) càns creàm of chicken soup
- 8 oz àngel hàir pàstà (1/2 of à 16 oz. box)
- 1 cup sour creàm
- 2 cups chopped, cooked chicken
- 1 cup sàlsà
- 1 tbsp tàco seàsoning
- 2 cups Mexicàn cheese blend, divided use
- dried pàrsley, for topping (optionàl)
Recipe Adàpted from --> www.theforkbite.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350f degrees.
- Then, sprày à 9x13 bàking dish with nonstick cooking sprày.
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions (remember, you àre only using hàlf à box of àngel hàir pàstà here.)
- Once pàstà is cooked, dràin well.
- Next, plàce pàstà bàck into the pot ànd àdd diced chicken, creàm of chicken soups, sàlsà, sour creàm, 1 cup of Mexicàn cheese blend ànd tàco seàsoning.
- Stir well to combine (this will tàke à few minutes.)
- Next, pour combined mixture into your prepàred bàking dish.
- Top with remàining cheese ànd à sprinkling of dried pàrsley.
- Cover with nonstick àluminum foil.
- Finàlly, cook in the oven for àbout 25 minutes (until hot ànd bubbly.)