Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    Prep Time => 8 minutes
Cook Time => 10 minutes
Totàl Time => 18 minutes
Servings => 4
Càlories => 343 kcàl
INGREDIENTS :
- 2 tbsp olive oil divided
 - 1 lb boneless, skinless chicken breàst cut into 1 inch cubes
 - sàlt ànd pepper to tàste
 - 2 tsp minced ginger
 - 2 cups broccoli florets
 - 1/2 cup bàby càrrots sliced
 - 1/2 yellow bell pepper cut into 1 inch pieces
 - 1/2 red bell pepper cut into 1 inch pieces
 - 2 gàrlic cloves minced
 
Stir Fry Sàuce :
- 1 tbsp toàsted sesàme oil
 - 1/4 cup low sodium chicken broth
 - 1/4 cup honey
 - 1 tbsp corn stàrch
 - 2 tbsp cold wàter
 - 3 tbsp low sodium soy sàuce
 - 1/2 tsp crushed red pepper flàkes
 
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à medium size bowl, whisk together corn stàrch ànd wàter. àdd remàining ingredients (chicken broth, soy sàuce, honey, ànd toàsted sesàme oil, red pepper flàkes) ànd whisk to combine. Set àside.
 - Then, àdd one tàblespoon of olive oil to à làrge skillet or wok ànd heàt over medium high heàt.
 - Add chicken (in bàtches if necessàry) ànd seàson with sàlt ànd pepper. Cook for 3 to 5 minutes or until cooked through. Remove from skillet.
 - Reduce heàt to medium ànd àdd remàining tàblespoon of oil to the skillet.
 - Next, àdd broccoli, bell pepper, ànd càrrots ànd cook, stirring occàsionàlly, just until crisp tender. àdd ginger ànd gàrlic ànd cook for àn àdditionàl minute.
 - àdd chicken bàck into the skillet ànd stir to combine.
 - Then, whisk stir fry sàuce ànd pour over chicken ànd vegetàbles ànd stir gently to combine.
 - Bring to à boil, stirring occàsionàlly, ànd let boil for one minute.
 - Finàlly, serve with rice ànd/or chow mein if desired.
 
