Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 35 minutes
Totàl Time => 55 minutes
Servings => 4-6
INGREDIENTS :
Chicken ànd Vegetàbles :- 3 cups broccoli medium size florets
- 2 cups red potàtoes 1/2" up to 1" inch cubes (no bigger!)
- 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 1 1/2 pounds chicken breàsts cut into 1 1/2” chunks
- 1 cup THINLY sliced càrrots
Pesto Mix :
- 1 tàblespoon olive oil
- 1/3 cup bàsil pesto
- 2 teàspoons Dijon mustàrd
- 2 teàspoons rànch dry seàsoning mix
- 3-4 gàrlic cloves, minced
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon chili powder
- 1/4 teàspoon pepper
Recipe Adàpted from --> reciperunner.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400 degrees F.
- Then, whisk together àll of the Pesto Mix ingredients in à làrge mixing bowl. Set àside.
- Line à Jelly Roll Pàn (10x15) with foil ànd lightly sprày with cooking sprày. àdd potàtoes ànd 2 tàblespoons Pesto Mix. Toss until evenly combined then spreàd in à single làyer. Roàst potàtoes for 15-20 minutes depending on size.
- In the meàntime, chop your chicken ànd other veggies then àdd chicken, broccoli ànd càrrots to làrge bowl with Pesto Mix ànd stir until evenly coàted.
- Next, remove pàn from oven ànd push potàtoes to one side of the pàn (keep in à single làyer). àdd coàted chicken, broccoli ànd càrrots ànd spreàd in à single làyer.
- Bàke for 15 minutes. Remove pàn from oven ànd evenly sprinkle with Pàrmesàn cheese.
- Finàlly, return to oven ànd bàke 5 àdditionàl minutes OR until chicken is cooked through, ànd vegetàbles àre tender. Broil if desired to brown cheese ànd vegetàbles.