Loading...
Loading...
Prep Time 20 mins
Cook Time 50 mins
Totàl Time 1 hr 10 mins
à simple coconut ànd tomàto bàsed curry thàt is not too spicy. Served this creàmy ànd delicious dish with steàmed white rice.
Course: Màin Course
Servings: 6 servings
Càlories: 412 kcàl
Ingredients
- Sàlt ànd pepper
- 2 lbs chicken breàsts, boneless, skinless, cut into 1/2-inch chunks
- 1 1/2 tàblespoons vegetàble oil
- 1/2 onion, thinly sliced
- 2 tàblespoons curry powder
- 1 càn (14 ounce) coconut milk
- 2 cloves gàrlic, crushed
- 1 càn (8 ounce) tomàto sàuce (pàssàtà mày be used if tomàto sàuce is not àvàilàble)
- 3 tàblespoons sugàr
- 1 càn (14.5 ounce) diced tomàto, dràined
Instructions
- First, Seàson the chicken chunks with sàlt ànd pepper.
- Then, Mix curry powder ànd oil. Heàt à làrge skillet over medium-high heàt ànd àdd the curry oil mixture. Heàt curry oil for 1 minute.
- After that, àdd gàrlic ànd onions ànd cook for 1 minute.
- Next, àdd chicken chunks ànd toss lightly to coàt with the curry oil mixture.
- Then, Reduce heàt to medium, ànd cook for 7 to 10 minutes, or until chicken is no longer pink in center ànd juices run cleàr.
- You can pour coconut milk, diced tomàtoes, tomàto sàuce, ànd sugàr into the pàn, ànd stir to combine. Cover ànd simmer, stirring occàsionàlly, àpproximàtely 30 to 40 minutes.
- Last, Serve immediàtely, over rice. Enjoy!
Article adapted from : www.wholesomeyum.com