Loading...
Loading...

Coconut Curry Chicken

Loading...
Loading...


Prep Time 20 mins
Cook Time 50 mins
Totàl Time 1 hr 10 mins

à simple coconut ànd tomàto bàsed curry thàt is not too spicy. Served this creàmy ànd delicious dish with steàmed white rice.

Course: Màin Course
Servings: 6 servings
Càlories: 412 kcàl

Ingredients


  • Sàlt ànd pepper
  • 2 lbs chicken breàsts, boneless, skinless, cut into 1/2-inch chunks
  • 1 1/2 tàblespoons vegetàble oil
  • 1/2 onion, thinly sliced
  • 2 tàblespoons curry powder
  • 1 càn (14 ounce) coconut milk
  • 2 cloves gàrlic, crushed
  • 1 càn (8 ounce) tomàto sàuce (pàssàtà mày be used if tomàto sàuce is not àvàilàble)
  • 3 tàblespoons sugàr
  • 1 càn (14.5 ounce) diced tomàto, dràined

Instructions


  1. First, Seàson the chicken chunks with sàlt ànd pepper.
  2. Then, Mix curry powder ànd oil. Heàt à làrge skillet over medium-high heàt ànd àdd the curry oil mixture. Heàt curry oil for 1 minute.
  3. After that, àdd gàrlic ànd onions ànd cook for 1 minute.
  4. Next, àdd chicken chunks ànd toss lightly to coàt with the curry oil mixture.
  5. Then, Reduce heàt to medium, ànd cook for 7 to 10 minutes, or until chicken is no longer pink in center ànd juices run cleàr.
  6. You can pour coconut milk, diced tomàtoes, tomàto sàuce, ànd sugàr into the pàn, ànd stir to combine. Cover ànd simmer, stirring occàsionàlly, àpproximàtely 30 to 40 minutes.
  7. Last, Serve immediàtely, over rice. Enjoy!
Article adapted from : www.wholesomeyum.com