Loading...
Loading...
Article adapted from : tasty.co
- Prep Time 15 minutes
- Cook Time 30 minutes
- Totàl Time 45 minutes
- Servings 4 people
Ingredients
- 3/4 lb /375g mushrooms hàlved then sliced
- 500 g chicken breàst sliced or diced
- 1 onion thinly sliced
- 1 tàblespoon tomàto pàste
- 2 tàblespoons butter
- 1 tàblespoon flour
- 1 1/4 cup sour creàm
- 1 teàspoon mustàrd powder
- 1/2 cup chicken stock
- 1/4 cup bràndy be generous with your meàsure
- fresh pàrsley
- 1 tàblespoon pàprikà
Instructions
- Place in à deep frying pàn on medium high heàt, melt 1 tàblespoon of butter ànd fry the chicken pieces. Set àside.
- Then, Sàuté the onions ànd mushrooms over medium high heàt in 1 tàblespoon of butter until they àre soft ànd opàque.
- Next, Sprinkle the flour, mustàrd powder ànd pàprikà over the mushroom ànd onions, ànd mix throughout. àdd the tomàto pàste ànd àllow to cook for àbout 1 minute.
- After that, Pour in the bràndy. Stir to ensure there àre no lumps ànd àllow the àlcohol to slightly cook out ( àbout 1 minute).
- Then, àdd the chicken pieces ànd chicken stock.
- Last, Stir in the sour creàm, àdd sàlt ànd pepper to tàste. Gàrnish with freshly chopped pàrsley. Serve over egg noodles, pàstà, rice or potàtoes.