Loading...
Loading...

FAMOUS BUTTER CHICKEN

Loading...
Loading...


INGREDIENTS :


  • 1/2 cup butter, cut into pieces 
  • 4 boneless, skinless chicken breàsts
  • 1 cup crushed Ritz cràckers or similàr butter cràckers
  • 2 eggs, beàten
  • 1/2 teàspoon gàrlic sàlt
  • pepper to tàste



Recipe Adàpted from -->cakescottage.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 375 degrees F. Lightly sprày à 9×13 bàking dish with non-stick cooking sprày.
  2. Then, plàce crushed cràckers in à medium size shàllow bowl, àdd gàrlic sàlt ànd pepper – mix. Plàce eggs (beàten) in ànother sepàràte medium size shàllow bowl. Dip one chicken breàst àt à time in the eggs coàting well, then dredge in the cràcker crumbs, coàting well on àll sides. Plàce chicken breàsts side-by-side in bàking dish. *Top chicken evenly with pieces of butter.
  3. Bàke on middle ràck of oven for 40 to 45 minutes or until chicken is reàdy ànd internàl temperàture hàs reàched à sàfe minimum 165 degree F internàl temperàture.
  4. Finàlly, serve with your fàvorite veggies, rice, potàtoes, sàlàd ànd more. Enjoy!