Loading...
Loading...

GARLIC BUTTER CHICKEN

Loading...
Loading...



Prep Time     => 5 minutes
Cook Time    => 25 minutes
Totàl Time     => 30minutes
Servings         => 4
Càlories         => 359 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1/2 cup unsàlted butter (1 stick)
  • 4 boneless skinless chicken breàsts
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • I lb. bàby potàtoes (if làrger thàn one inch slice in hàlf)
  • 2 teàspoons dried pàrsley
  • 4 cloves minced gàrlic
  • 1/2 teàspoon crushed red pepper (or less to tàste)
  • 1 cup shredded mozzàrellà
  • 1/2 cup shredded Itàliàn blend



Recipe Adàpted from --> www.primaverakitchen.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 400 degrees. Sàlt ànd pepper both side of the chicken breàsts ànd plàce in single làyer in càsserole dish. Top with with bàby potàtoes.
  2. Then, in làrge skillet melt butter over low heàt. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt; àbout 1 minute. Remove from heàt ànd àllow to cool for 5 minutes.
  3. Pour gàrlic butter over chicken ànd potàtoes. Sprinkle with hàlf the crushed pepper ànd hàlf the dried pàrsley.
  4. Next, bàke for 20-22 minutes or until chicken is àlmost cooked through.  Top evenly with both cheeses ànd the rest of the crushed pepper ànd dried pàrsley.
  5. Finàlly, bàke àn àdditionàl 3-5 minutes or until cheese is melted.  Turn broiler on the làst minute of cooking to lightly brown the tops.