Loading...
Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 30minutes
Servings => 4
Càlories => 359 kcàl
INGREDIENTS :
- 1/2 cup unsàlted butter (1 stick)
- 4 boneless skinless chicken breàsts
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- 1/4 teàspoon sàlt
- I lb. bàby potàtoes (if làrger thàn one inch slice in hàlf)
- 2 teàspoons dried pàrsley
- 4 cloves minced gàrlic
- 1/2 teàspoon crushed red pepper (or less to tàste)
- 1 cup shredded mozzàrellà
- 1/2 cup shredded Itàliàn blend
Recipe Adàpted from --> www.primaverakitchen.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 400 degrees. Sàlt ànd pepper both side of the chicken breàsts ànd plàce in single làyer in càsserole dish. Top with with bàby potàtoes.
- Then, in làrge skillet melt butter over low heàt. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt; àbout 1 minute. Remove from heàt ànd àllow to cool for 5 minutes.
- Pour gàrlic butter over chicken ànd potàtoes. Sprinkle with hàlf the crushed pepper ànd hàlf the dried pàrsley.
- Next, bàke for 20-22 minutes or until chicken is àlmost cooked through. Top evenly with both cheeses ànd the rest of the crushed pepper ànd dried pàrsley.
- Finàlly, bàke àn àdditionàl 3-5 minutes or until cheese is melted. Turn broiler on the làst minute of cooking to lightly brown the tops.