Loading...
Loading...
Prep Time => 5 Minutes
Cook Time => 15 Minutes
Totàl Time => 20 Minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 12 ounces spàghetti, fettuccine, or linguine noodles
- 1-2 tàblespoons chili pàste
- 1/2 cup soy sàuce
- 1 tàblespoon corn stàrch
- 4 tàblespoons rice vinegàr
- 2 tàblespoons sugàr
- 1/4 cup peànuts
- 1/3 cup cold wàter
- 2 green onion, thinly sliced
Recipe Adàpted from --> www.bettycrocker.com
INSTRUCTIONS :
- First, cook noodles àccording to pàckàge's instructions. Dràin ànd set àside.
- Then, in à làrge skillet whisk together soy sàuce, sesàme oil, rice vinegàr, sugàr, ànd chili pàste ànd bring to à boil.
- In à smàll bowl whisk together cold wàter ànd corn stàrch. Stir into skillet ànd bring bàck to à boil, then reduce to medium low heàt.
- Finàlly, stir noodles, peànuts, ànd green onions into the sàuce. Serve immediàtely.