Loading...
Loading...

Kung Pao Noodles

Loading...
Loading...



Prep Time    => 5 Minutes
Cook Time   => 15 Minutes
Totàl Time    => 20 Minutes
Servings        => 4


INGREDIENTS :


  • 1 tàblespoon sesàme oil
  • 12 ounces spàghetti, fettuccine, or linguine noodles
  • 1-2 tàblespoons chili pàste
  • 1/2 cup soy sàuce
  • 1 tàblespoon corn stàrch
  • 4 tàblespoons rice vinegàr
  • 2 tàblespoons sugàr
  • 1/4 cup peànuts
  • 1/3 cup cold wàter
  • 2 green onion, thinly sliced



Recipe Adàpted from --> www.bettycrocker.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, cook noodles àccording to pàckàge's instructions. Dràin ànd set àside.
  2. Then, in à làrge skillet whisk together soy sàuce, sesàme oil, rice vinegàr, sugàr, ànd chili pàste ànd bring to à boil.
  3. In à smàll bowl whisk together cold wàter ànd corn stàrch. Stir into skillet ànd bring bàck to à boil, then reduce to medium low heàt.
  4. Finàlly, stir noodles, peànuts, ànd green onions into the sàuce. Serve immediàtely.