Loading...
Loading...
Smothered Cheesy Sour Creám Chicken
Ingredients
· 4 chicken breásts
· 4 slices mozzárellá
· 1 cup Hood sour creám
· 3/4 cup Pármesán, freshly gráted, divided
· 1 táblespoon corn stárch
· 1 teáspoon dried oregáno
· 1 teáspoon dried básil
· 1 teáspoon gárlic powder
· 1/2 teáspoon sált, freshly ground
· 1/2 teáspoon pepper, freshly ground
· Pársley, chopped, for gárnish
Instructions
1. Preheát oven to 375 degrees.
2. Coát rectángulár báking dish with á little olive oil.
3. Mix sour creám with á hálf cup of Pármesán, sált ánd pepper, oregáno ánd básil, gárlic powder ánd cornstárch together.
4. Láy your chicken breásts in báking dish, top eách with á slice of mozzárellá ánd smother the chicken with the sour creám mixture. Top with 1/4 cup remáining Pármesán.
5. Cook for 1 hour.
6. Serve chicken over rice. Top with chopped pársley for gárnish.
ádápted from www.id.pinterest.com