Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 35 minutes
Totàl Time => 45 minutes
Servings => 3 servings
Càlories => 374 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 cup ricottà cheese
- 3 làrge chicken breàsts àbout 6 ounces eàch
- 1/2 cup màrinàrà
- 1 1/2 teàspoons Itàliàn seàsoning divided
- 1 teàspoon sàlt divided
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 1/2 cups gràted mozzàrellà divided
- 2 tàblespoons pàrsley
Recipe Adàpted from --> thestayathomechef.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 375 degrees. Sprày à 9x13 bàking dish with non-stick sprày.
- Then, plàce the chicken on à cutting boàrd ànd use à shàrp knife to cut à deep pocket into the side of eàch breàst.
- Drizzle chicken with olive oil ànd seàson with 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning, gàrlic powder, ànd 1/2 teàspoon of sàlt.
- Next, àdd the ricottà, 1/2 cup of mozzàrellà, pàrsley, ànd remàining 1 teàspoon of Itàliàn seàsoning ànd 1/2 teàspoon of sàlt to à mixing bowl ànd stir well to combine.
- Stuff the ricottà mixture into eàch chicken breàst ànd plàce the chicken in the prepàred dish.
- Spoon the màrinàrà evenly over the chicken breàsts.
- After thàt, bàke for 30 minutes ànd then sprinkle the remàining 1 cup of mozzàrellà over the top of the chicken. Continue bàking for 5 minutes or until chicken is cooked through.
- Finàlly, serve immediàtely with àdditionàl pàrsley sprinkled on top, if desired.