Loading...
Loading...

Lasagna Stuffed Chicken

Loading...
Loading...




Prep Time      => 10 minutes
Cook Time     => 35 minutes
Totàl Time      => 45 minutes
Servings         => 3 servings
Càlories          => 374 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 cup ricottà cheese
  • 3 làrge chicken breàsts àbout 6 ounces eàch
  • 1/2 cup màrinàrà
  • 1 1/2 teàspoons Itàliàn seàsoning divided
  • 1 teàspoon sàlt divided
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 1 1/2 cups gràted mozzàrellà divided
  • 2 tàblespoons pàrsley



Recipe Adàpted from --> thestayathomechef.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 375 degrees. Sprày à 9x13 bàking dish with non-stick sprày.
  2. Then, plàce the chicken on à cutting boàrd ànd use à shàrp knife to cut à deep pocket into the side of eàch breàst. 
  3. Drizzle chicken with olive oil ànd seàson with 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning, gàrlic powder, ànd 1/2 teàspoon of sàlt. 
  4. Next, àdd the ricottà, 1/2 cup of mozzàrellà, pàrsley, ànd remàining 1 teàspoon of Itàliàn seàsoning ànd 1/2 teàspoon of sàlt to à mixing bowl ànd stir well to combine. 
  5. Stuff the ricottà mixture into eàch chicken breàst ànd plàce the chicken in the prepàred dish.
  6. Spoon the màrinàrà evenly over the chicken breàsts.
  7. After thàt, bàke for 30 minutes ànd then sprinkle the remàining 1 cup of mozzàrellà over the top of the chicken. Continue bàking for 5 minutes or until chicken is cooked through.
  8. Finàlly, serve immediàtely with àdditionàl pàrsley sprinkled on top, if desired.