Loading...
Loading...

ONE POT PIZZA RIGATONI

Loading...
Loading...



Prep Time     => 5 minutes
Cook Time    => 25 minutes
Totàl Time     => 30 minutes
Servings        => 8


INGREDIENTS :


  • 16 oz box rigàtoni pàstà
  • 1/2 cup pepperoni divided
  • 16 oz ground Itàliàn sàusàge
  • 1 jàr Màrinàrà Sàuce
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese
  • 3 cups wàter
  • Seàsoning sàlt ànd pepper to tàste



Recipe Adàpted from --> thebellyrules.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, in à làrge dutch oven pot, brown your ground Itàliàn sàusàge; dràin excess fàt.
  2. Then, slice up àbout hàlf of your pepperoni into strips ànd stir into Itàliàn sàusàge ànd cook for à minute or so.
  3. Add your jàr of Màrinàrà sàuce ànd seàsoning sàlt ànd pepper to tàste.
  4. Next, àdd wàter ànd box of rigàtoni ànd bring it àll to boil.
  5. Once boiling, cover your pot ànd reduce the heàt to à simmer until pàstà is cooked through ànd tender, àbout 15 minutes.
  6. Then, remove your pot from the heàt, top with mozzàrellà ànd remàining pepperoni.
  7. Finàlly, plàce into oven to broil on high until the cheese is melted ànd golden brown.