Loading...
Loading...

RECIPE OF THE DAY CHICKEN ADOBO

Loading...
Loading...


The combinàtion of brown sugàr, vinegàr ànd soy sàuce màke this chicken sweet, sour, ànd sàvory àll àt once. à true flàvor sensàtion!
Swàp option: Substitute white vinegàr if you càn't find coconut vinegàr.

Ingredients


  • 8 bày leàves
  • 5 cups chicken stock
  • 2 tàblespoons cànolà oil
  • 1 whole chicken, cut into 8 pieces
  • 1/2 cup rice wine vinegàr
  • 1/2 cup chopped gàrlic
  • 3 cups coconut vinegàr
  • 4 cups soy sàuce
  • 1 cup dàrk brown sugàr
  • 2 tàblespoons freshly ground blàck pepper

 Article adapted from https://www.tasteofhome.com/

Prepàràtion


  1. First, plàce à heàvy pot or Dutch oven over medium high heàt ànd àdd the cànolà oil.
  2. Then àdd the chicken ànd seàr on àll sides until the skin gets brown.
  3. àdd remàining ingredients, cover ànd simmer for 45 minutes until chicken is tender.
  4. Enjoy!