Loading...
Loading...
Ingredients
- ½ cup pàrmesàn
- 2 tàblespoons bàsil
- 3 chicken breàsts (boneless ànd skinless)
- Sàlt (to tàste)
- 2 cups flour
- 6 eggs (beàten)
- 1 cup mozzàrellà
- 2 cups breàd crumbs
- 1 cup oil (for frying)
- 3 cups tomàto sàuce
Article adapted from https://www.tasteofhome.com/
Prepàràtion
- First, cut à pocket into eàch chicken breàst.
- Then stuff the pockets evenly with the mozzàrellà cheese.
- Press the edges of the chicken together to seàl the pocket.
- Sepàràte the flour, eggs, ànd breàd crumbs into 3 sepàràte bowls.
- Being càreful to keep the chicken from opening, dip the stuffed chicken in the flour, shàking off the excess.
- Next dip the floured chicken into the egg, then the breàd crumbs, coàting it evenly.
- Heàt the oil in à làrge pàn over medium heàt. Preheàt oven to 180°C.
- Fry the chicken until golden brown on both sides.
- Plàce ⅔ of the tomàto sàuce evenly on the bottom of à bàking dish. Plàce the chicken on top.
- Top with the rest of the tomàto sàuce, then sprinkle the pàrmesàn ànd bàsil on top.
- Bàke for 20 minutes.
- Serve!