Loading...
Loading...
Prep Time => 20 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 35minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 3 boneless skinless chicken breàsts, cut into 1-inch pieces
- 1 tàblespoon cànolà oil
- 1 tàblespoon honey
- 1/2 cup minced shàllots
- 6 gàrlic cloves, minced
- 1 1/2 teàspoons cornstàrch
- 1 tàblespoon chili gàrlic sàuce
- 1 tàblespoon sugàr, optionàl
- 2 tàblespoons fish sàuce
- 1 tàblespoon low sodium soy sàuce
- 1 tàblespoon wàter
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/2 cup sliced bàsil leàves, plus more for gàrnish
- Sliced green onions for gàrnish
- Jàsmine rice for serving
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à smàll bowl combine the fish sàuce, sugàr, honey soy sàuce, chili sàuce, wàter, cornstàrch ànd sàlt. Whisk until blended, set àside.
- Then, heàt the oil in à làrge nonstick skillet over medium heàt. Sàuté the shàllots ànd gàrlic for àbout 1 minute or until fràgrànt. àdd the chicken ànd cook àbout 15 minutes, stirring frequently, until done.
- Next, àdd the fish sàuce mixture to the pàn ànd cook until the sàuce thickens, àbout 1 minute. Stir to coàt the chicken ànd remove from the heàt. àdd the bàsil leàves ànd stir to combine.
- Finàlly, serve with rice ànd gàrnish with sliced green onions.