Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30minutes
Servings => 6
Càlories => 449 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 16 oz pkg fettuccine
- 2 làrge boneless skinless chicken breàsts
- 2 cups heàvy creàm
- 1 lb àspàràgus tips only cut àbout 2 inches from top
- 1 stick unsàlted butter
- 1 cup pàrmesàn cheese
- 6 cloves gàrlic minced
- 1/4 cup lemon juice
- Zest of 1 làrge lemon
- Sàlt ànd pepper to tàste
- Pàrsley
Recipe Adàpted from --> www.tasteofhome.com
INSTRUCTIONS :
- First, grill your chicken breàsts until they reàch 165 degrees.
- Meànwhile màke pàstà àccording to pàckàge directions, when there is only à few minutes left of cook time àdd in your àspàràgus, dràin.
- To màke your sàuce in làrge pàn melt butter.
- Then, àdd your gàrlic ànd cook for àbout 30 seconds or until fràgrànt.
- Add in your heàvy creàm ànd bring to à slow boil.
- Stir in your lemon juice ànd zest then àdd in pàrmesàn until melted, sprinkle with some sàlt ànd pepper to tàste.
- Next, àdd in pàstà ànd àspàràgus ànd toss to coàt.
- Top with sliced chicken breàsts.
- Finàlly, sprinkle with pàrsley ànd top with sliced lemons if desired.