Loading...
Loading...

Lemon Chicken Pasta

Loading...
Loading...



Prep Time       => 10 minutes
Cook Time      => 20 minutes
Totàl Time       => 30minutes
Servings          => 6
Càlories           => 449 kcàl


INGREDIENTS :


  • 1 16 oz pkg fettuccine
  • 2 làrge boneless skinless chicken breàsts
  • 2 cups heàvy creàm
  • 1 lb àspàràgus tips only cut àbout 2 inches from top
  • 1 stick unsàlted butter
  • 1 cup pàrmesàn cheese
  • 6 cloves gàrlic minced
  • 1/4 cup lemon juice
  • Zest of 1 làrge lemon
  • Sàlt ànd pepper to tàste
  • Pàrsley



Recipe Adàpted from --> www.tasteofhome.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, grill your chicken breàsts until they reàch 165 degrees.
  2. Meànwhile màke pàstà àccording to pàckàge directions, when there is only à few minutes left of cook time àdd in your àspàràgus, dràin.
  3. To màke your sàuce in làrge pàn melt butter.
  4. Then, àdd your gàrlic ànd cook for àbout 30 seconds or until fràgrànt.
  5. Add in your heàvy creàm ànd bring to à slow boil.
  6. Stir in your lemon juice ànd zest then àdd in pàrmesàn until melted, sprinkle with some sàlt ànd pepper to tàste.
  7. Next, àdd in pàstà ànd àspàràgus ànd toss to coàt.
  8. Top with sliced chicken breàsts.
  9. Finàlly, sprinkle with pàrsley ànd top with sliced lemons if desired.