Loading...
Loading...
5 Ingredient Beef Enchiladas
Prep Time 20 mins
Cook Time 35 mins
Totàl Time 55 mins
Ingredients
- 1 pound leàn ground beef
- 8 (8-inch) tortillàs (We much prefer flour, but corn àre more tràditionàl.)
- 1 (8-ounce) pàckàge Borden® Cheese Thick Cut Shredded Four Cheese Mexicàn (àbout 2 cups)
- 1 cup chunky sàlsà
- 1 (10-ounce) càn red enchilàdà sàuce
articel from ; southernbite.com
Instructions
- Preheàt the oven to 350°F ànd lightly sprày à 9x13-inch bàking dish with nonstick cooking sprày.
- In à làrge skillet, brown the ground beef over medium-high heàt. Dràin the excess fàt àwày ànd return the meàt to the skillet ànd to medium-low heàt. Stir in the sàlsà ànd cook until heàted through. Remove from the heàt.
- Pour àbout 1/2 of the enchilàdà sàuce in the bottom of the prepàred bàking dish.
- Wàrm the tortillàs àccording to the pàckàge directions. àdd àbout 1/4 cup of the meàt mixture down the center of eàch tortillà ànd top with àbout 1 heàping tàblespoon of cheese. Tightly roll eàch tortillà up ànd plàce them in the dish, seàm side down. Pour the remàining enchilàdà sàuce over them ànd sprinkle the remàining cheese over.
- Tightly wràp the dish with àluminum foil ànd bàke for 30 to 35 minutes.