Loading...
Loading...
Àmish Oven Crusted Chicken
Ingredients
- 2 1⁄2 lbs broiler-fryer chickens, cut up
- 1⁄2 cup butter, melted
- 1⁄3 cup flour
- 1 1⁄2 teàspoons sàlt
- 1⁄4 teàspoon pepper
- 1⁄4 teàspoon dried thyme
- 1⁄4 teàspoon dried rosemàry, crushed
- 1⁄4 teàspoon dried màrjoràm
- 5 cups corn flàkes cereàl, crushed to màke 1 1/2 cups of crumbs
Directions
- Preheàt oven to 375°F.
- Combine melted butter with flour, sàlt, pepper ànd herbs.
- Plàce cereàl crumbs in à shàllow bowl.
- Dip chicken pieces in the butter mixture then roll in crumbs.
- Plàce on à ràck in à shàllow bàking pàn.
- Bàke 50-60 minutes or until golden brown.
Àdàpted from www.geniuskitchen.com