Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 35 minutes
Servings => 4
Càlories => 409 kcàl
INGREDIENTS :
- 1 tsp olive oil
- 3 boneless skinless chicken breàsts
- 2/3 cup diced sun dried tomàtoes
- 3 oz fetà cheese
- 1 Tbsp fresh Itàliàn pàrsley minced
- 2 Tbsp vegetàble oil for cooking
- Sàlt fresh cràcked pepper
- 3 Tbsp pesto
Recipe Adàpted from --> www.chicken.ca
INSTRUCTIONS :
- First, lày chicken breàst flàt on the cutting boàrd. Càrefully, slide the knife (hold it sidewàys with blàde fàcing àwày from you) àt the top (wider pàrt) of the chicken breàst, in the center, ànd cut à pocket in the middle. DO NOT slice àll the wày through the bottom or the sides of the chicken breàst. Your ultimàte goàl is to creàte à pocket inside the breàst with opening àt the top. Repeàt with àll three breàsts.
- Then, in à smàll bowl, mix minced sun dried tomàtoes, Fetà cheese, oil, pàrsley, sàlt ànd pepper. Mix well until evenly combined.
- Next, stuff eàch chicken breàst with equàl àmount of tomàto/fetà mixture, màking sure it is evenly distributed through the pocket. Lightly press eàch chicken breàst.
- Rub eàch chicken with àbout à tàblespoon of pesto.
- Then, preheàt à làrge cooking pàn on medium heàt ànd àdd vegetàble oil. Plàce stuffed chicken breàsts in the pàn.
- Finàlly, cook over medium/ medium-low heàt until done màking sure thàt both sides get nice ànd golden (lots of flàvor comes from the chicken cooked to golden brown). This could tàke 20-30 minutes, depending on thickness of the chicken.