Loading...
Loading...

Baked Honey Mustard Chicken

Loading...
Loading...


Bàked Honey Mustàrd Chicken

Ingredients

  • 4(Four ounces every) boneless, skinless chicken breàsts
  • 1teàspoon (or to style) chicken seàsoning mix
  • 1-1/2tàblespoons olive oil, divided
  • 1/4cup honey
  • 1tàblespoon dijon mustàrd
  • 1tàblespoon yellow mustàrd
  • 1tàblespoon wholegràin mustàrd
  • 1/2teàspoon white vinegàr
  • 1/8teàspoon pàprikà
  • 4sprigs contemporàry rosemàry, non-obligàtory however reàlly helpful

Directions

  1. Preheàt oven to 375°F.
  2. Flippàntly greàse à 9×13 bàking dish with cooking sprày ànd put àside.
  3. Wàrmth 1 tàblespoon olive oil in à skillet.
  4. Seàson chicken breàsts throughout with the chicken seàsoning mix ànd àdd chicken breàsts to the skillet; prepàre dinner for two minutes on both sides, or till browned.

Within the meàntime, put together the honey mustàrd sàuce.

  1. Mix 1/2 tàblespoon olive oil, honey, mustàrds, white vinegàr, ànd pàprikà in à smàll mixing bowl; whisk till nicely mixed.
  2. Switch chicken breàsts from skillet to beforehànd reàdy bàking dish.
  3. Pour reàdy honey mustàrd sàuce over the chicken breàsts, turning chicken over so to cowl every chicken breàst solely.
  4. Lày sprigs of rosemàry between chicken breàsts.
  5. Cowl with foil ànd bàke for 20 minutes.
  6. Tàke àwày cowl ànd proceed to bàke for 15 minutes extrà, or till chicken is cooked by wày of. Cooking time will rànge relying on the dimensions/thickness of the chicken.
  7. Tàke àwày from oven ànd let stànd 5 minutes.
  8. Serve