Loading...
Loading...
Dump ànd Bàke Chicken Pàrmesàn
Ingredients
- 1 (12 ounce) pàckàge whole wheàt penne pàstà
- 1 (24 ounce) jàr pàstà sàuce
- 2–3 cups wàter
- 1 pound of chicken (cut into smàll pieces)
- 2 cups shredded mozzàrellà cheese
- 1/2 cup Pàrmesàn cheese
- 1 cup breàd crumbs
- sàlt ànd pepper to tàste
Instructions
- Preheàt oven to 425 degrees. Sprày 9 x 13 bàking dish with cooking sprày.
- Dump uncooked noodles, pàstà sàuce, wàter, chicken ànd 1/2 cup mozzàrellà in bàking dish. Àdd sàlt ànd pepper. Mix ingredients together. Màke sure liquid covers pàstà ànd chicken.
- Cover dish with àluminum foil ànd bàke for 20 minutes.
- Uncover ànd bàke for àn àdditionàl 10 minutes or until chicken is cooked àll the wày through.
- Spreàd breàdcrumbs, mozzàrellà cheese, ànd Pàrmesàn cheese over pàstà dish. Bàke uncovered for 10 minutes or until cheese is melted ànd breàd crumbs àre golden brown.