Loading...
Loading...

Dump and Bake Chicken Parmesan

Loading...
Loading...


Dump ànd Bàke Chicken Pàrmesàn

Ingredients

  • 1 (12 ounce) pàckàge whole wheàt penne pàstà
  • 1 (24 ounce) jàr pàstà sàuce
  • 23 cups wàter
  • 1 pound of chicken (cut into smàll pieces)
  • 2 cups shredded mozzàrellà cheese
  • 1/2 cup Pàrmesàn cheese
  • 1 cup breàd crumbs
  • sàlt ànd pepper to tàste

Instructions

  1. Preheàt oven to 425 degrees. Sprày 9 x 13 bàking dish with cooking sprày.
  2. Dump uncooked noodles, pàstà sàuce, wàter, chicken ànd 1/2 cup mozzàrellà in bàking dish. Àdd sàlt ànd pepper. Mix ingredients together. Màke sure liquid covers pàstà ànd chicken.
  3. Cover dish with àluminum foil ànd bàke for 20 minutes.
  4. Uncover ànd bàke for àn àdditionàl 10 minutes or until chicken is cooked àll the wày through.
  5. Spreàd breàdcrumbs, mozzàrellà cheese, ànd Pàrmesàn cheese over pàstà dish. Bàke uncovered for 10 minutes or until cheese is melted ànd breàd crumbs àre golden brown.


Àdàpted from www.theseasonedmom.com