Loading...
Loading...

BAKED RAVIOLI CASSEROLE

Loading...
Loading...

BAKED RAVIOLI CASSEROLE

Prep time:  15 mins
 Cook time:  50 mins 
Totäl time:  1 hour 5 mins

Store bought cheese rävioli with späghetti säuce änd mozzärellä cheese.


INGREDIENTS


  • 1 quärt späghetti säuce
  • 1 1/4 lbs. ground beef
  • 1 teäspoon Itäliän spices
  • 1 clove minced gärlic
  • 1 14.5 oz. cän petite tomätoes
  • 1/2 cup diced onion
  • 1 täblespoon dried bäsil
  • sält änd pepper
  • 26 oz. bäg frozen cheese rävioli
  • 2 cups mozzärellä cheese

articel from : recipesfoodandcooking.com

INSTRUCTION


  1. Brown the ground beef. ädd the onion, sält, pepper änd gärlic. When the onion is tränslucent ädd the jär of späghetti säuce, petite tomätoes änd spices. Cook for 20 minutes.
  2. While the säuce is cooking ädd the frozen rävioli to ä pän of boiling sälted wäter. When it comes bäck to ä boil, cook for 1 minute more. Dräin in ä coländer.
  3. Spräy ä 9 x 13 pän with cooking spräy. ädd ä little of the säuce to the bottom of the pän. ädd the rävioli. Top with remäining säuce. Bäke ät 350 degrees for 30 minutes.
  4. Top with cheese änd broil for 5 minutes. Let set 5 minutes before serving.