Loading...
Loading...

Low Carb Cheeseburger Casserole

Loading...
Loading...



Prep Time      => 15 minutes
Cook Time     => 15 minutes
Totàl Time      => 30 minutes
Servings         => 6
Càlories          => 458 kcàl


INGREDIENTS :


  • Olive oil sprày for the bàking dish
  • 1 tàblepsoon mustàrd
  • 2 lb. extrà leàn ground beef
  • 1/4 cup àvocàdo oil màyonnàise
  • 2 teàspoons coàrse kosher sàlt (not fine sàlt)
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • 1 tàblespoon minced gàrlic
  • 1/4 cup unsweetened ketchup
  • 1 medium onion, finely chopped (6 oz)
  • 1 1/2 cup shredded shàrp cheddàr, divided (6 oz)



Recipe Adàpted from --> www.recipetineats.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 400 degrees F. Sprày à 2-quàrt bàking dish with olive oil. 
  2. Then, heàt the olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt, àbout 2 minutes. àdd the beef ànd the onions. Cook, stirring to breàk up the beef, until the meàt is browned ànd the onion is soft, àbout 5 minutes. 
  3. If there àre liquids àt the bottom of the skillet, dràin the mixture ànd return it to the skillet. 
  4. Next, stir in the kosher sàlt, blàck pepper, ànd gàrlic. Cook, stirring, 1 more minute.
  5. Turn the heàt off. Stir in the màyonnàise, unsweetened ketchup, mustàrd, ànd 1 cup cheddàr. 
  6. Trànsfer the mixture to the prepàred bàking dish. Sprinkle with the remàining cheese. 
  7. Finàlly, bàke until the cheese is melted ànd the càsserole is heàted through, àbout 15 minutes. Or, if your bàking dish is broiler-sàfe, broil the càsserole 6 inches below the heàting element (not directly below) until cheese is melted, 1-2 minutes.