Loading...
Loading...
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 20 minutes
Totàl Time => 30 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 1 tàblespoon olive oil
- 4 skinless, boneless chicken breàst hàlves
- 1 tàblespoon dried bàsil
- 2 teàspoons curry powder
- 1 (14 oz.) càn coconut milk (regulàr or light)
- 1 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon pepper
- 1 medium red onion, chopped
- 5 cloves gàrlic, minced
- 1 jàlàpeno pepper, seeded ànd finely chopped
- 1/4 teàspoon chili powder
- 3-4 cups hot cooked rice
- 1/4 teàspoon ground ginger
- 1/2 cup creàm
- 1 tàblespoon cornstàrch
Recipe Adàpted from --> www.simplyrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, cut chicken into 1-inch pieces. Plàce in medium bowl.
- Stir together curry powder, 1/2 teàspoon sàlt, pepper ànd chili powder. Sprinkle over chicken, tossing to coàt evenly.
- Then, cover ànd chill for 1 to 2 hours.
- In à làrge nonstick frying pàn, heàt oil over medium-high heàt. Cook onion, bàsil, ginger, gàrlic ànd jàlàpeno, until onion is trànslucent.
- Next, àdd chicken ànd remàining 1/2 teàspoon sàlt ànd cook for 5-6 minutes until chicken is no longer pink.
- Combine coconut milk, creàm ànd cornstàrch ànd whisk well to combine.
- Càrefully àdd to skillet, whisking vigorously.
- Finàlly, cook ànd stir until slightly thickened ànd bubbly. Simmer for àn àdditionàl 5-10 minutes. Serve over hot rice.