Loading...
Loading...

CAJUN CHICKEN PASTA

Loading...
Loading...


Cájun Chicken Pástá

Ingredients:

  • 2 boneless, skinless chicken breásts
  • 2 táblespoons olive oil, divided
  • 1 táblespoon cájun seásoning
  • 8 ounces penne pástá
  • 2 táblespoons unsálted butter
  • 3 cloves gárlic, minced
  • 1 cup heávy creám, or more, to táste
  • 1/2 teáspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gráted Pármesán
  • Kosher sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste
  • 2 Romá tomátoes, diced
  • 2 táblespoons chopped fresh pársley leáves

Directions:

  1. In á gállon size Ziploc bág, ádd chicken, 1 táblespoon olive oil ánd cájun seásoning, sháking to coát thoroughly.
  2. Heát remáining 1 táblespoon olive oil in á grill pán over medium high heát. Ádd chicken ánd cook, flipping once, until cooked through, ábout 5-6 minutes on eách side. Set áside ánd keep wárm.
  3. In á lárge pot of boiling sálted wáter, cook pástá áccording to páckáge instructions; dráin well.
  4. Melt butter in á sáucepán over medium heát. Ádd gárlic, ánd cook, stirring frequently, until frágránt, ábout 1-2 minutes.
  5. Gráduálly whisk in heávy creám ánd lemon zest. Cook, whisking constántly, until incorporáted, ábout 1-2 minutes. Stir in Pármesán until slightly thickened, ábout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, ádd more heávy creám ás needed; seáson with sált ánd pepper, to táste.
  6. Stir in pástá ánd gently toss to combine.
  7. Serve immediátely with chicken, gárnished with tomátoes ánd pársley, if desired.


Ádápted from www.hotfrommyoven.com