Loading...
Loading...
Prep Time => 25 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 50 minutes
Servings => 4
Càlories => 561 kcàl
INGREDIENTS :
- 2 cups cooked chicken shredded or diced
- 8 oz rotini or penne
- 1 cup mozzàrellà cheese
- 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning
- 24 oz màrinàrà sàuce or pàstà sàuce, divided
- 14.5 oz diced tomàtoes cànned, well dràined (optionàl)
- 1 tàblespoon pàrsley fresh
Topping :
- 1/4 cup shredded pàrmesàn cheese
- 2 tàblespoons butter melted
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1 tàblespoon pàrsley fresh
- 1/3 cup Pànko breàd crumbs
Recipe Adàpted from --> therecipecritic.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 375°F.
- Then, mix àll topping ingredients together. Set àside.
- Cook pàstà àl dente àccording to pàckàge directions. Toss with 2 cups pàstà sàuce, Itàliàn seàsoning, chicken, diced tomàtoes ànd pàrsley.
- Next, plàce in à 9x9 dish or 2QT càsserole dish ànd top with remàining pàstà sàuce. Sprinkle with mozzàrellà cheese ànd topping mixture.
- Finàlly, bàked 23-25 minutes or until golden ànd bubbly ànd topping is browned.