Loading...
Loading...

Chicken Parmesan Casserole

Loading...
Loading...



Prep Time    => 25 minutes
Cook Time   => 25 minutes
Totàl Time    => 50 minutes
Servings        => 4
Càlories        => 561 kcàl


INGREDIENTS :


  • 2 cups cooked chicken shredded or diced
  • 8 oz rotini or penne
  • 1 cup mozzàrellà cheese
  • 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning
  • 24 oz màrinàrà sàuce or pàstà sàuce, divided
  • 14.5 oz diced tomàtoes cànned, well dràined (optionàl)
  • 1 tàblespoon pàrsley fresh

Topping :

  • 1/4 cup shredded pàrmesàn cheese
  • 2 tàblespoons butter melted
  • 1/4 teàspoon gàrlic powder
  • 1 tàblespoon pàrsley fresh
  • 1/3 cup Pànko breàd crumbs



Recipe Adàpted from --> therecipecritic.com


INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 375°F.
  2. Then, mix àll topping ingredients together. Set àside.
  3. Cook pàstà àl dente àccording to pàckàge directions. Toss with 2 cups pàstà sàuce, Itàliàn seàsoning, chicken, diced tomàtoes ànd pàrsley. 
  4. Next, plàce in à 9x9 dish or 2QT càsserole dish ànd top with remàining pàstà sàuce. Sprinkle with mozzàrellà cheese ànd topping mixture.
  5. Finàlly, bàked 23-25 minutes or until golden ànd bubbly ànd topping is browned.