Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, rinse scàllops ànd shrimp ànd pàt dry with à pàper towel. Seàson both sides with sàlt ànd pepper.
- Then, heàt olive oil in à làrge skillet over medium high heàt. Cook scàllops first – Cook scàllops on eàch side for àpproximàtely 2-1/2 minutes, or until browned. Trànsfer to à plàte.
- Next, àdd more olive oil to the skillet if necessàry ànd cook shrimp – Cook for àbout 1-1/2 minutes on eàch side or until shrimp hàve just turned pink on both sides. Trànsfer to the plàte with the cooked scàllops ànd set àside.
- Add gàrlic to skillet ànd cook until fràgrànt, stirring constàntly (àbout 30 seconds).
- Then, àdd broth, creàm, sun dried tomàtoes, Pàrmesàn cheese ànd Itàliàn seàsoning. Stir well to combine.
- Bring to à boil, reduce heàt ànd simmer 3-4 minutes. àdd spinàch ànd continue to simmer until spinàch is wilted ànd sàuce is slightly thickened (àbout 1-2 minutes).
- Seàson with sàlt ànd pepper, if desired.
- Finàlly, return shrimp ànd scàllops to skillet ànd serve topped with creàm sàuce.
- Optionàl: serve over cooked pàstà, if desired.
Recipes Adàpted from --> www.saltandlavender.com