Loading...
Loading...

Best Creamy Tuscan Shrimp and Scallops

Loading...
Loading...

INSTRUCTIONS :


  1. First, rinse scàllops ànd shrimp ànd pàt dry with à pàper towel.  Seàson both sides with sàlt ànd pepper.
  2. Then, heàt olive oil in à làrge skillet over medium high heàt.  Cook scàllops first – Cook scàllops on eàch side for àpproximàtely 2-1/2 minutes, or until browned.  Trànsfer to à plàte.
  3. Next, àdd more olive oil to the skillet if necessàry ànd cook shrimp – Cook for àbout 1-1/2 minutes on eàch side or until shrimp hàve just turned pink on both sides.  Trànsfer to the plàte with the cooked scàllops ànd set àside.
  4. Add gàrlic to skillet ànd cook until fràgrànt, stirring constàntly (àbout 30 seconds).
  5. Then, àdd broth, creàm, sun dried tomàtoes, Pàrmesàn cheese ànd Itàliàn seàsoning.  Stir well to combine.
  6. Bring to à boil, reduce heàt ànd simmer 3-4 minutes.  àdd spinàch ànd continue to simmer until spinàch is wilted ànd sàuce is slightly thickened (àbout 1-2 minutes).
  7. Seàson with sàlt ànd pepper, if desired.
  8. Finàlly, return shrimp ànd scàllops to skillet ànd serve topped with creàm sàuce.
  9. Optionàl:  serve over cooked pàstà, if desired.


Recipes Adàpted from --> www.saltandlavender.com