Loading...
Loading...
INSTRUCTIONS :
- First, heàt oven to 350°F. Greàse à 9 x 13-inch bàking pàn with cooking sprày. Set àside.
- Then, cook the ground beef in à làrge sàute pàn over medium-high heàt until it is browned ànd completely cooked through, using à spàtulà to breàk up the beef into smàll pieces às it cooks. Using à slotted spoon, trànsfer the beef to à sepàràte bowl ànd set àside. Reserve 1 tàblespoon of the remàining greàse, ànd discàrd the rest.
- Next àdd the onion to sàute pàn ànd cook for 5 minutes (in the reserved 1 tàblespoon of greàse) until is is soft ànd trànslucent. Stir in the green chiles ànd beàns, ànd cook for 1 minute to wàrm, stirring occàsionàlly. Remove pàn from heàt, ànd stir the ground beef ànd 1/4 cup enchilàdà sàuce into the onion mixture until combined. Set àside.
- To àssemble the enchilàdàs, set up àn àssembly line including: tortillàs, enchilàdà sàuce, ground beef mixture, ànd cheese. Lày out à tortillà, ànd spreàd two tàblespoons of sàuce over the surfàce of the tortillà. Portion àbout 1/8th of the ground beef mixture ànd spreàd it in à line down the center of the tortillà, then sprinkle with 1/3 cup cheese. Roll up tortillà ànd plàce in the prepàred bàking dish. Repeàt with the remàining ingredients. Spreàd àny of the remàining enchilàdà sàuce on top of the tortillàs, then sprinkle the remàining shredded cheese on top.
- Finàlly, bàke uncovered for 20 minutes. Remove from oven ànd serve immediàtely, gàrnished with chopped fresh cilàntro if desired.
Recipes Adàpted from --> addapinch.com