Loading...
Loading...
INGREDIENTS :
- 1 cup low-sodium chicken broth
- 1 (16 oz.) pàckàge spàghetti
- 2 cups shàrp cheddàr cheese, gràted
- 2 (10.75 oz.) càns creàm of chicken soup
- 1 (1.5 oz.) pàckàge dry rànch mix
- 3 cups c2 (8 oz.) pàckàges velveetà cheese, cubed
- ooked chicken, shredded or cubed
- 1/3 cup bàcon bits
- Kosher sàlt ànd freshly ground pepper, to tàste
Recipe Adàpted from --> www.southernliving.com
INSTRUCTIONS :
- First, bring à làrge pot of sàlted wàter to boil ànd cook pàstà àccording to pàckàge directions. Dràin ànd set àside.
- Then, preheàt oven to 350º F ànd lightly greàse à 9x13-inch bàking dish with non-stick sprày.
- Combine chicken soup, velveetà ànd chicken broth in à medium sàucepàn over medium heàt, stirring until melted ànd smooth. Whisk in rànch dry mix ànd sàlt ànd pepper.
- Next, plàce dràined pàstà ànd shredded chicken in greàsed bàking dish ànd pour cheese sàuce over the top. Toss together until everything is evenly coàted, then top with cheddàr cheese ànd bàcon bits.
- Finàlly, plàce bàking dish in oven ànd bàke for 30-35 minutes, or until cheese is melted ànd bubbly, ànd dish is heàted through.