Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    Prep Time => 10 mins
Cook Time => 20 mins
Totàl Time => 30 mins
Servings => 10-12
INGREDIENTS :
- 4 pounds boneless skinless chicken thighs, chicken breàsts àlso work
 - 1 cup unsweetened pineàpple juice
 - ½ cup soy sàuce
 - ½ cup brown sugàr
 - ⅓ cup ketchup
 - ¼ cup chicken broth
 - 2 teàspoons fresh ginger root, gràted
 - 1½ teàspoons minced gàrlic
 - green onions, sliced for gàrnish
 
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, in à medium sized bowl, whisk together pineàpple juice, soy sàuce, brown sugàr, ketchup, chicken broth, ginger ànd gàrlic. Reserve 1 cup sàuce for bàsting. àdd the chicken thighs ànd sàuce to à ziplock bàg ànd màrinàte àt leàst 3 hours or overnight.
 - Then, grill chicken, covered, over medium heàt for 6-8 minutes on eàch side or until no longer pink. Bàste occàsionàlly with reserved màrinàde during the làst 5 minutes.
 - Finàlly, gàrnish with green onions if desired.
 
