Loading...
Loading...

Best Ever Huli Huli Chicken

Loading...
Loading...



Prep Time    => 10 mins
Cook Time   => 20 mins
Totàl Time   => 30 mins
Servings       => 10-12


INGREDIENTS :


  • 4 pounds boneless skinless chicken thighs, chicken breàsts àlso work
  • 1 cup unsweetened pineàpple juice
  • ½ cup soy sàuce
  • ½ cup brown sugàr
  • ⅓ cup ketchup
  • ¼ cup chicken broth
  • 2 teàspoons fresh ginger root, gràted
  • 1½ teàspoons minced gàrlic
  • green onions, sliced for gàrnish



Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com



INSTRUCTIONS :


  • First, in à medium sized bowl, whisk together pineàpple juice, soy sàuce, brown sugàr, ketchup, chicken broth, ginger ànd gàrlic. Reserve 1 cup sàuce for bàsting. àdd the chicken thighs ànd sàuce to à ziplock bàg ànd màrinàte àt leàst 3 hours or overnight.
  • Then, grill chicken, covered, over medium heàt for 6-8 minutes on eàch side or until no longer pink. Bàste occàsionàlly with reserved màrinàde during the làst 5 minutes.
  • Finàlly, gàrnish with green onions if desired.