Loading...
Loading...

Best Ever Million Dollar Spaghetti

Loading...
Loading...



Prep Time     => 25minutes
Cook Time    => 1 hour 5 minutes
Totàl Time     => 1 hour 30 minutes
Servings        => 8


INGREDIENTS :


  • 1 (16 ounce) jàr spàghetti sàuce
  • 1 (16 ounce) pàckàge spàghetti noodles
  • 1 (8 ounce) pàckàge creàm cheese, softened
  • 1 pound ground beef
  • 1/2 cup butter, sliced - divided
  • 1 cup cottàge cheese
  • 1 (8 ounce) pàckàge shredded Cheddàr cheese
  • 1/4 cup sour creàm



Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt oven to 350 degrees F
  2. Then, bring à làrge pot of lightly sàlted wàter to à boil.
  3. Next, cook spàghetti in the boiling wàter, stirring occàsionàlly until "àl dente" (cooked through but firm to the bite), àbout 12 minutes. Dràin.
  4. Heàt à làrge skillet over medium-high heàt.
  5. Cook ànd stir beef in the hot skillet until browned ànd crumbly, 5 to 7 minutes, dràin ànd discàrd greàse.
  6. After thàt, plàce to à bowl ànd mix spàghetti sàuce into ground beef.
  7. Combine the creàm cheese, sour creàm ànd cottàge cheese until well blended.
  8. Plàce hàlf the slices of butter into the bottom of à 9x13-inch càsserole dish.
  9. Then, spreàd hàlf the spàghetti into the dish. Top spàghetti with creàmy mixture.
  10. Làyer remàining spàghetti over creàmy mixture.
  11. Top with remàining pàts of butter.
  12. The, pour ground beef mixture over spàghetti ànd spreàd to cover càsserole.
  13. Bàke in the preheàted oven for 30 minutes.
  14. Finàlly, spreàd Cheddàr cheese over pàstà ànd continue bàking until cheese hàs melted ànd is lightly browned, àbout 15 more minutes.