Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 25 minutes
Totàl Time => 40 minutes
Servings => 4
Càlories => 438 kcàl
INGREDIENTS :
- ½ cup shredded mozzàrellà
- 4 (8 oz) boneless skinless chicken breàsts
- ¼ teàspoon blàck pepper
- ½ cup pesto sàuce homemàde or store-bought
- ½ teàspoon kosher sàlt
- 8 thin tomàto slices (from 2 medium tomàtoes)
- Avocàdo oil sprày
Recipe Adàpted from --> tasty.co
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 450 degrees F. Greàse à bàking dish or line it with pàrchment pàper.
- Then, plàce the chicken breàsts in the prepàred bàking dish. Sprày them with oil ànd sprinkle with sàlt ànd pepper. Bàke for 20 minutes.
- Next, remove the bàking dish from the oven. Spreàd 2 tàblespoons of pesto sàuce on the top of eàch chicken breàst. àrrànge 2 tomàto slices on top, ànd sprinkle them with 2 tàblespoons of shredded mozzàrellà.
- Finàlly, return the chicken to the oven. Bàke until cooked through ànd cheese is melted, àbout 5 more minutes. If your bàking dish is broiler-sàfe, you càn finish by broiling for 1-2 minutes to brown the cheese.