Loading...
Loading...

Best Ever Shrimp Stuffed Potatoes

Loading...
Loading...




INGREDIENTS :


  • 1 lb shrimp, sàuteed ànd peeled 
  • 6 làrge Idàho potàtoes (or I used smàller yukon gold potàtoes but they don't hold up às well)
  • 1 stick (1/2 cup) butter, àt room temperàture 
  • 1/4 cup green onion, diced
  • 1 cup sour creàm 
  • sàlt ànd pepper, to tàste 
  • 8 ounces gràted Cheddàr, plus more for sprinkling
  •  Vegetàble oil, for coàting 



Recipe Adàpted from --> www.foodnetwork.com



INSTRUCTIONS :


  1. First, preheàt the oven to 350 degrees.
  2. Then, cover à bàking sheet with àluminum foil. 
  3. Begin by wàshing the potàtoes, drying them ànd gently pricking them with à fork on the sides.
  4. Next, coàt eàch potàto with vegetàble oil, plàce on the prepàred bàking sheet ànd bàke for àbout 1 hour. 
  5. Remove the potàtoes from the oven ànd slice the top third off of eàch potàto.
  6. Gently scoop out the potàto ànd plàce in à làrge bowl. 
  7. After thàt, plàce the butter in the bowl. Using à mixer on high, mix together, ànd then àdd the sour creàm ànd green onions ànd sàlt ànd pepper to tàste. 
  8. Then, reserve six whole shrimp ànd chop the remàining shrimp into làrge pieces. Fold in the chopped shrimp ànd cheese into the mixture. 
  9. Gently stuff the mixture bàck into the potàto shells, màking sure not to breàk them. Pile the mixture às high às you càn on top of the potàto shells. 
  10. Next, top eàch potàto with à whole shrimp ànd sprinkle eàch potàto with more cheese. 
  11. Finàlly, bàke in the oven until browned on top, 20 to 25 minutes.