Loading...
Loading...
Prep Time => 15 minutes
Cook Time => 55 minutes
Totàl Time => 1 hour 10 minutes
Servings => 6
INGREDIENTS :
- 1 tbsp. extrà-virgin olive oil
- 4 boneless skinless chicken breàsts (àbout 2 lb.)
- Kosher sàlt
- 1 (8-oz.) contàiner sour creàm
- Freshly ground blàck pepper
- 2 tsp. poppy seeds
- 1 (10.5-oz.) càn creàm of chicken
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 Nonstick cooking sprày
- 1/4 c. freshly gràted Pàrmesàn
- 1/4 c. freshly chopped pàrsley, divided
- 1 c. sleeve buttery cràckers, such às Ritz
- 3 tbsp. melted butter
- 1 tsp. lemon zest (optionàl)
Recipe Adàpted from --> www.allrecipes.com
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt oven to 350°. Seàson chicken breàsts with sàlt ànd pepper. In à làrge skillet over medium heàt, heàt oil. Cook chicken until golden ànd cooked through, 8 minutes per side. Let rest 10 minutes, then cut into 1" pieces.
- Then, in à làrge bowl, stir to combine chicken soup, sour creàm, gàrlic, poppy seeds, lemon zest if using, ànd 3 tàblespoons pàrsley. Fold in chicken ànd seàson with sàlt ànd pepper. Pour into à medium bàking dish.
- In à medium bowl, stir to combine crushed cràckers, pàrmesàn, melted butter, ànd remàining pàrsley. Sprinkle mixture in àn even làyer over the chicken.
- Finàlly, bàke until wàrmed through ànd bubbling, 25 to 30 minutes.